Da li sa bradom ili bez?

Da li sa bradom ili bez?

U prvom blogu naišao sam na pohvale ali i na sugestije. Da bi više trebao pisati, kako pomoći, da ti postaneš stock model. Sasvim slučajno sam ušao u svet modelinga. Kao i svi postavljao sam svoje slike po društvenim mrežama.Međutim jednom prilikom sam postavio svoju sliku, koju mi je uradio fotograf Jovan Njegović i u kratkom vremenu su mi se javila dva fotografa.Jedna je bila Ananda Stefanovski, uz predlog da pustim bradu, pa da se vidimo za mesec dana i da tada uradimo fotografije. Posle objave njenih fotografija, počeli su pozivi i ponude za saradnju fotografa sa više strana.Shvatio sam da im je potrebano lice starijeg gospodina i da se moj lik uklapa u tu priču, tako sam i ostao u ovom poslu.

Ovo su sami počeci.Ušavši u ovaj svet mislim da sam promenio neke svoje poglede, a samim tim i život se menja.Modeling mi je doneo mnogo lepih i pozitivnih stvari. Upoznao velik broj ljudi na snimanju. Posetio mesta na kojima do sada nisam bio. I da li bi bio, da nisam ušao u svet modela?Mnogo je pravih razloga da postaneš stock model.Uradi profi fotografije i objavi na drušvenim mrežama, učini prvi korak.U narednom blogu, nove informacije vezane za stok model.

Da li sa bradom ili bez, koje je tvoje mišljenje?

This Post Has One Comment

  1. Meni se više sviđaju vaše fotografije sa bradom. Na njima delujete nekako smireno, opušteno i zadovoljno. Dajete sliku zrelog i ispunjenog muškarca.

Leave a Reply

Zatvori